perjantai 4. toukokuuta 2007

Jee eka harkkapäivä!

Hohhoijaa. Taas 14-tuntinen riemupäivä takana. Väsyttää.

Aamun vedin pitkäksi ja nukuin yli kymmeneen. Hilpaisin keskustaan asti autolla ja kävin steissiltä ostamassa katkispatongin (olin unohtanut ostaa leipää aamupalaksi kotiin). Kävin heittämässä puuttuvan karaokelevyn Kirjasto 10:iin ja menin piipahtamaan (piip!) Infossa. Yritin tehdä jotakin omaa ja hyödykästä, mutta aika hurahti kaikenlaisen muun parissa ihan yliliukkaasti. Herra Rasikin yltyi soittelemaan päivän aikana! Jee inttikaverien kuulumisia!

Kahden jälkeen hurautin Messarille seuraamaan Viron lehdistötilaisuutta. Gerli vaikutti varsin iloiselta ja kertoili mukavasti kappaleestaan ja musikaaliurastaan. Gerliä varten harjoitusaikatauluja muokattiin sen verran, että neito pääsee esiintymään Chess-musikaaliinsa Tartoon viikonloppuna.
Alla: Gerli Padar / Viron edustusävelmän tekijät Berit Veiber ja Hendrik Sal-Saller / Viron delegaatio

















Pulunreikiin oli jo aamusella putkahtanut muun muassa DJ Bobon ja Koldunin promomateriaalia. Jee! Viron Pressin jälkeen lähdimme syyttä suotta siirtämään autoa Hartwallille päin, koska Messarilta olisi ollut paljon kätevämpi ja lyhyempi matka mennä Areenalle. :puna:

No, perille kuitenkin päästiin joka tapauksessa. Paikalla oli hyvin rauhallista, eikä talo tarjonnut minkäänlaisia mahdollisuuksia ruokailuun. No, oli siellä juoma- ja hodaripiste auki, muttei oikein napannut.

Ja kioskikin kai oli auki. Oletan ainakin. Minun ja kioskin setien kanssa käytiin seuraavanlainen keskustelu:

Kioskisetä1: Moi.
Minä: Moi.
K1: Onks sulla tasaraha tai maksat kortilla?
M: Riippuu mitä tää maksaa (Pandan täytelakupussi, hinta yleensä 1,40).
K2: No se on 3,50. Eikun... se on ainakin 4 euroo. Joo, 4 euroo.
M: Neljä euroo?
K2: Joo.
M: No ehkä mä vielä harkitten kuitenkin.

Laitoin pussin takaisin telineeseen ja palasin yhä nälkäisenä takaisin saliin. Pihtailua ehkä, mutta ryöstöön en taivu, perkele.


Harkoissa nähtiin koko DJ Bobon setti. Vaikutti varsin toimivalta paketilta, tämä tulee pärjäämään!

Moldovan hunajaista Nataliaa ehdittiin näkemään ja kuulemaan vain pari ekaa vetoa. :( Pakko päästä tokiin harkkoihin... Pakko! Ja pressiinkin pitäis päästä ehdottomasti!


Ei kommentteja: