keskiviikko 2. toukokuuta 2007

Jee Pressikeskus jee!

Jee!

Sateinen aamu matkattu Pasilaan, Messukeskuuhun. Pohjalliset märät, nyt kuivemmat. Pressikeskuksessa ei ruuhkaa vielä klo 10.30, ilman jonoa päästiin Iidan kanssa tiskille ja valokuvattaviksi. Laminointikin sujui ilman odottelua, jonka jälkeen päästiinkin jo turvatarkastuksesta väljemmille vesille. Aila fiksasi vielä Iidan akkren oikeanlaiseksi, ja niin molemmille saatiin kunnolliset pulunreiätkin. Ja hianot pressilaukut.

Pressikeskus näyttää kyllä hienolta ja avaralta. Lehdistötilaisuussali ja tietokonepuoli ovat suurimpia koskaan, ja aulan hengailutilakin on kerrassaan valtava täynnänsä säkki-, keinu- ja perustuoleja. :peukku:

Hartwall Novelle (happoinen) on vähän lämmintä mutta ehkä ne saadaan myöhemmin kylmempänä. Vessojakin on täällä pressikeskuksessa enemmän kuin Ateenassa (jossa oli jopa pari lukotonta vessaa plus ne ihanaiset bajamajat kaljateltan luona). Kaljatelttaa ei taida täällä olla, mutta eipä se kauhean tarpeellinen tällaiselle työtehtävissä olevalle sialle olisikaan.

Iida tekee jonkun asiallisemman artikkelin Viisufanien sivuille, löytynee täältä pian: www.viisufanit.org

Iltapäivä taitaa mennä kiireisissä merkeissä - hetki vielä täällä pressikeskuksessa, sitten lounaalle. Infossa pitäisi suunnitella se yksi käytännön juttu vielä toimimaan... Tarttis vaan jossakin printata noi Excel-tiedostot jossakin. Ilta meneekin sitten infossa hilluessa.

Huomenna pitäis mennä vissiin radio Iistsaidiin häröämään. Sitäkin pitäis vähän suunnitella etukäteen, kenties... Ehkä ehtii vielä.

Jaahas, nyt lounastamaan ja keskustaan!

Ei kommentteja: