perjantai 4. toukokuuta 2007

Jee Viisuradio jee!

Moldovan harkoista tuli pienoinen kiire (koska oli hitonmoinen nälkä) Laajasaloon pitämään parituntista viisuradiospektaakkelia. Matkalla Hertsikan Mäkkäriin ja olotila oli sillä korjattu.

Radio Iistsaid (102,4 MHz tai www.taajuus.fi) siis vetää viisuradiota koko ajan aina finaaliviikon perjantaihin asti. Menimme paikalle ajoissa puoli kuudeksi ja sovimme käytännön asiat varsin mukavan äänimiehen kanssa. Kaikki tapahtui enemmän tai vielä enemmän impron pohjalta, koska kisakiireiden (toim. huom. neljä iitä) vuoksi ei oikein ollut ollut aikaa suunnitella lähetystä. Ilmeisestikään emme ihan kamalia olleet, kun saimme jopa pari kehua. Paikalla häröilimme siis minä, Iida ja Marko. Jokaisella oli mukanaan puolisen tusinaa toiveviisua.

Soittolistallamme olivat ainakin:
Högt över havet, Alla flickor, S.O.S., Conquistador, Mi Obsession, Mandoline, Oo Marie, Lost & Found, Turn The Tide, Boom Bang-A-Bang, Ne partez pas sans moi, Lõunamaa öö, I'm Not Afraid To Move On, Open Your Heart, Disco Tango, Aspro mavro, Hela världen för mig, Moonwalk ja Cara mia. Soitto- ja kälätysrupeaman viimeisteli Lindan ja Markoolion Värsta Schlagern, tottakai.

Puheenaiheet vaihtelivat fanikeskuksesta ja toimittajien viisuhistoriasta kevään viisujulkaisuihin ja kiistaan portugalin kielen rumuudesta. Kaikki menettivät radioneitsyytensä varsin ansiokkaasti. Uudestaan joskus, pian! Kiitokset vielä toimittajakollegoilleni kertakaikkisen hauskasta radiorupeamasta.

Ei kommentteja: